Over ons bedrijf

Paginaweergave:   132

Wie is Knol?

Wij willen een toonaangevende rol spelen in het creëren en bewustmaking van mensvriendelijke en milieu-ontlastende duurzame reinigingstechnologieën voor consument en professioneel gebruiker. Wij willen een toonaangevende rol spelen in het creëren en bewustmaking van milieu-ontlastende duurzame reinigingstechnologieën voor consument en professioneel gebruiker.

Onze geschiedenis

Sep
1969

Het bedrijf is in 1969 gestart in Dordrecht door dhr. Knol senior als KNOL Stofzuigerhuis.

Oct
2013

Door de overname van een elektrotechnisch installatiebedrijf en de groei van KNOL Stofzuigerhuis in Dordrecht werd de basis gelegd voor Knol Cleaning Solutions

Aug
2015

KNOL Cleaning Solutions is zich steeds meer gaan richten op het gebied van reinigingssytemen met als specialisatie stoomreiniging.

Oct
2020

Het introduceren van BIO Cleaning Schoonmaakmiddelen die hand in hand gaan met de reinigingssystemen.

Onze Visie

Service en verkoop van hoogwaardige reinigingsmachines is immers onze core business.

Sinds 1969

Het bedrijf is in 1969 gestart in Dordrecht door dhr. Knol senior als KNOL Stofzuigerhuis. Door de overname van een elektrotechnisch installatiebedrijf en de groei van KNOL Stofzuigerhuis in Dordrecht werd de basis gelegd voor Knol Cleaning Solutions anno 2013, een bedrijf waar service en verkoop van hoogwaardige reinigingsmachines nog immer de core business is. 

In de loop der jaren is KNOL Cleaning Solutions zich steeds meer gaan richten op het gebied van reinigingssytemen met als specialisatie stoomreiniging. Met het importeurschap van o.a. Kerstar stofzuigers en de stoomreinigers van de merken Robby en Doman beschikt men over een uitgebreide lijn hoogwaardige machines die elk aan de top van hun marktsegment staan. Een eigen productiefaciliteit voor stoomunits en reinigingsmachines voorziet in de groeiende vraag naar maatwerk voor speciale projecten.

Onze Missie

Wij willen een toonaangevende rol spelen in het creëren en bewustmaking van mensvriendelijke en milieu-ontlastende duurzame reinigingstechnologieën voor consument en professioneel gebruiker. Ons familiebedrijf voert sinds 1969 een no-nonsense, praktijkgericht beleid t.a.v. een winstgevende bedrijfsvoering. Onze medewerkers beschouwen wij als essentieel voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van ons bedrijf. 

Wij gaan respectvol om met onze medewerkers en zakenpartners. Afspraken worden altijd nagekomen, het leveren van professionele producten, onze nazorg en hoogstaande service staan garant voor onze missie.

Service en onderhoud

Met een eigen technische dienst en een goed geoutilleerde werkplaats is professionele en vakkundige ondersteuning, onderhoud en reparatie aan uw apparatuur gewaarborgd, dus wij verrichten onze after-sales service in eigen beheer. Alle gangbare onderdelen en accessoires zijn voorradig, maar ook maatoplossingen zijn in eigen huis te realiseren.

Ons team

team
+972-526980083
Ron Huizinga
Manager
Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Curabitur blandit tempus porttitor cum sociis.
t1
+972-526980083
Jhon Doe
Web Designer
Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Curabitur blandit tempus porttitor cum sociis.
+972-526980083
Jane Doe
Web Designer
Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Curabitur blandit tempus porttitor cum sociis.

Producten & Diensten

Knol Cleaning Solutions B.V. levert op het gebied van specialistische reiniging hoogwaardige machines en producten waaronder specialistische stoomreinigers, HEPA-filter stofzuigers en reinigingsproducten. Een overzicht van onze producten ziet er als volgt uit:

Winkelwagen
nl_NLNederlands