Onze Klantenkring

Van groot tot klein helpen wij bedrijven met het verbeteren van schoonmaak. De een meer dan de ander, maar bij allen met impact en op basis van kennisdeling. Hieronder zie je de klanten waar we voor werken of recentelijk voor hebben gewerkt. Onze klanten zijn de reden van ons bestaan, Onze klanten variëren van consumenten, ondernemers en grote dienstverleners.

Onze Klanten

Onze klanten variëren van consumenten, ondernemers en grote dienstverleners.

Paginaweergave:   366

Onze Klanten

ONZE PRODUCTEN ZIJN BIJ DE VOLGENDE DEALERS VERKRIJGBAAR

Clear4Clean

Clear4Clean is al ruim dertig jaar in de facilitaire- en schoonmaakbranche. Ze zijn gespecialiseerd en verantwoordelijk voor alles op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu (KAM) bij een schoonmaakorganisatie en begeleidde diverse organisaties als Facilitair Adviseur.

Eco Car Cleaners

Eco Car Cleaners biedt hun klanten een unieke eerste klas auto reiniging service aan op locatie door gebruik te maken van stoom en probiotica. Dit doen ze bij u op locatie, dit kan bij u thuis, op kantoor of bijvoorbeeld op een evenement.

Matraxx Bio Cleaning

Matraxx Bio Cleaning is een gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in de automotive cleaning, matras reiniging, overall reinigingsoplossingen in Suriname

Soli Clean

Soli Clean is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in professionele schoonmaak voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Harderwijk en staan klaar voor alle behoeften aan professionele schoonmaakmiddelen.

Haag Clean Reinigingssystemen Products

Haag Clean, hun concept bestaat uit producten van topkwaliteit en ergonomisch vormgegeven hulpmaterialen voor de professionele schoonmaak.

S-Line Products

S-Line Products is een servicegerichte groothandel op het gebied van duurzame reinigingsmiddelen, -materialen, -machines en disposables. Op www.s-lineproducts.nl vindt u ons assortiment.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen