Partners & Distributeurs

Bij Knol Cleaning Solutions gaan wij als partners & distributeurs en op basis van wederzijds vertrouwen met elkaar om. Dat motiveert ons om verantwoording te nemen en schept ruimte voor nieuwe ideeën. Kwaliteit, innovatieve producten en klanttevredenheid in de hele toeleveringsketen zijn de voorwaarden voor ons succes en dat van u.

Knol Partners & Distributeurs

Onze producten zijn bij de volgende dealers of partners verkrijgbaar.

Paginaweergave:   131

ONZE FOLDERS

Download .pdf

Onze Partners & Distributeurs

ONZE PRODUCTEN ZIJN BIJ DE VOLGENDE DEALERS VERKRIJGBAAR

Matraxx Bio Cleaning

Matraxx Bio Cleaning is een gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in de automotive cleaning, matras reiniging, overall reinigingsoplossingen in Suriname

Eco Car Cleaners

Eco Car Cleaners biedt hun klanten een unieke eerste klas auto reiniging service aan op locatie door gebruik te maken van stoom en probiotica. Dit doen ze bij u op locatie, dit kan bij u thuis, op kantoor of bijvoorbeeld op een evenement.

Chrisal België

Chrisal vindt de gezondheid van de mens het belangrijkste. Chrisal doet iedere dag opnieuw zijn best om de gezondheid van de samenleving te verbeteren, stap bij stap. Een betere gezondheid begint bij de revolutionaire producten van Chrisal, gebaseerd op probiotica en prebiotica.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen
nl_NLNederlands