Knol Group > Onze Websites

Wij nemen onze samenwerkingsketen onder de loep en gaan na waar samenwerkingen kunnen verbeteren, professioneler en effectiever kunnen. Voor een doelgerichte werkwijze, een grotere klanttevredenheid, grip op kosten en ruimte voor innovaties. Onze websites geven specifieke & gerichte uitleg van elk product en onze diensten.

Knol Websites

Onze producten zijn bij de volgende websites verkrijgbaar.

Paginaweergave:   476

Onze Websites

ONZE PRODUCTEN ZIJN BIJ DE VOLGENDE WEBSITES VERKRIJGBAAR.
Onze klantenkring bestaat uit kleine en grote organisaties, verenigingen en instellingen.

KNOL GreenSteaming

Greensteaming is onderdeel van Knol Cleaning Solutions, al zeker 50 jaar een specialist op het gebied van duurzaam en milieubewust schoonmaken. Ons bedrijf biedt u krachtige industriële machines aan die voor zowel professioneel als industrieel gebruikt kunnen worden. Tevens kunnen de machines door hun praktische formaat ook makkelijk in huis gebruikt worden.

KNOL Probiotic

Knol Probiotic is ontstaan uit enthousiasme en passie voor schoonmaak, met als doel om bij te dragen aan een duurzame en gezonde manier van schoonmaak met probiotica en prebiotica. Knol Probiotic is een onderdeel van Knol Cleaning Solutions BV

KNOL GumLoesz

Kauwgumverwijderaar Stoomreiniger; De Knol Gumloesz SR is een kauwgomverwijderingsunit. GumLoesz kauwgomverwijderingsmachine is speciaal ontwikkeld om snel en effectief kauwgom te verwijderen in combinatie met het product LOESZ. Met deze nieuwe machine is het verwijderen van kauwgom een stuk gemakkelijker geworden

KNOL Global

Op KNOL Global website vindt u alle informatie over de internationale projecten van KNOL Team.

Advies op maat nodig?

Op het gebied van stoomreiniging is Knol Cleaning Solutions al jaren marktleider, loopt voorop in ontwikkelingen en beschikt over gedegen kennis om op de meest uiteenlopende gebieden de juiste stoomreiniger te kunnen adviseren.

Winkelwagen