Robby Cobra Continue Stoomstofzuiger


Technische Specificaties

Artikelnummer : 000016000
Vermogen : 2*1100 Watt, de zuigmotor is regelbaar (700-900-1100 Watt)
Stoomdruk : 4,5 bar
Boilertemperatuur : 150 °C
Bruikbaar volume : n.v.t.
Gebruiksduur : continue
Gewicht : circa 12 kilo
Afmetingen (cm) : 57*34*38
Temperatuurbegrenzing : 165 °C
Drukbegrenzing : 5,5 bar
Stoomregeling : Traploos
Aansluiting voor strijkijzer : jaInformatie

De splinternieuwe Robby Cobra gaat op nog meer fronten de strijd aan met vuil en vlekken. In deze nieuwe stoomstofzuiger is de mogelijkheid ingebouwd om met chemische schoonmaakmiddelen te werken én om met heet water te spuiten. Dat maakt hem een ideale partner bij het reinigen van grindvloeren en vloermatten, of bij het inweken van sterk vervuilde oppervlakten. De Robby Cobra is een robuustere uitvoering van de Robby Magic, zeker door zijn twee zwenkwielen die hem stabieler maken op een grotere of lastige ondergrond. Door het nieuwe, uitgekiende opzetstuk voor vloeren en het slimme opzetstuk voor kleinere oppervlakten onstaan maar liefst vier gebruiksmogelijkheden, variërend van harde vloeren tot zachte meubelbekleding. De machine laat zich vullen met water en/of chemische schoonmaakmiddelen via een gemakkelijk te hanteren fles.

De besturing van de gehele machine is geïntegreerd op de handgreep: zowel stomen als stofzuigen gebeurt in een handomdraai. Uit de HEPA-filter komt schone lucht, ideaal voor huishoudens met bewoner die last hebben van allergieën.

Uiteraard is ook deze Robby voorbereid op het werken met de unieke stoommicropower vloer-, wand- en driehoksmoppen. Door dit simpele, maar zeer doeltreffende systeem wordt stoomdweilen een simpele klus. Al het losgeweekte vuil trekt in de stoommicropower moppen, zodat geen strepen op het oppervlak achterblijven. De moppen kunnen na gebruik in de wasmachine worden gereinigd.


Breed aanbod van producten

Uitgebreid assortiment van verschillende schoonmaakproducten en apparatuur

Maximale reinigingsefficientie

Passie is onze drijfveer. Wij zullen ons uiterste best doen dat onze klanten zo efficient mogelijk te werk kunnen gaan

Probiotica

Door middel van de samenwerking van onze schoonmaakproducten garanderen wij een milieuvriendelijke werkomgeving
Contact

Telefoon: 078 613 0064
Info@knol.com

Adres

van 't Hoffstraat 5
3316 GX Dordrecht